Aangeboden : Koop hoogwaardige Nembutal Pentobarbital-pillen, vloeistof, poeder online. Vraagprijs 220 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : Dr Fritz op 2023-05-25
Woonachtig in : Ajax - Groningen - Nederland
Telefoonnummer : 498929990
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  Niet vermeld
Aantal keer bekeken 124
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Koop hoogwaardige Nembutal Pentobarbital-pillen, vloeistof, poeder online.

Ben je ongeneeslijk ziek, zwak, depressief en wil je je leven opgeven van de pijn van de wereld? Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om vredig te sterven zonder uw geld te verliezen? Heb je ooit nagedacht over de Nembutal Pentobarbital Sodium Solution Peaceful Exit-medicatie? Wij zijn hier om u een vreedzame en betrouwbare oplossing te bieden.
Als u Nembutal online wilt kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Stop met zoeken, neem contact met ons op en koop Nembutal online tegen een zeer redelijke prijs. We hebben meer dan 9 jaar ervaring met het leveren van Nembutal aan de VS, Canada, Europa, Australië, Afrika en Azië met een succesvolle levering van 99,9%.

Contacteer voor meer informatie:
website: https://www.euthasiast.com
E-mail: euthasiast@gmail.com
Whatsapp:+1 (502) 483-2571

We zijn vastbesloten om echte hoop en eeuwige rust te geven aan de terminaal zieken. Wij verkopen Nembutal-poeder, orale Nembutal-vloeistof en Nembutal-pillen. Als u alleen uw leeftijd en gewicht aangeeft, kunnen wij u exacte informatie geven over prijs, verzending en betaling.
Houd er rekening mee dat we Nembutal-verzending wereldwijd aanbieden tegen 100% discrete, snelle levering en retour- / retourvoorwaarden om maximale klanttevredenheid te garanderen. Als we u niet goed behandelen, vertel het ons en als we u goed behandelen, vertel het de wereld.
We zijn 24/7 beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden: HOE KAN IK NEMBUTAL ONLINE KOPEN, WAAR TE KOOP, BESTE NEMBUTAL KOPEN, enz. Stuur ons gewoon een e-mail en een van onze klantenservicemedewerkers zal beschikbaar zijn om u te antwoorden .

Contacteer voor meer informatie:
website: https://www.euthasiast.com
E-mail: euthasiast@gmail.com
Whatsapp:+1 (502) 483-2571

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 30603 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privgegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!