Aangeboden : KCN 99,98% pure kaliumcyanide te koop Vraagprijs 60 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : lannis op 2019-01-08
Woonachtig in : drenthe st - Henegouwen - Belgi�
Telefoonnummer : 56890009
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  Niet vermeld
Aantal keer bekeken 31
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Wij produceren en distribueren de beste kwaliteit van kaliumcyanide, een kleurloze kristallijne verbinding. Ons kaliumcyanide is bij juweliers bekend om zijn extreme en uitzonderlijke hoogwaardige chemische vergulding en polijsteigenschappen. Onze klanten voor goudwinning, organische synthese en galvaniseren hebben nog nooit ergens naar gekeken sinds ze onze kaliumcyanide testten. Kaliumcyanide wordt aangeboden in poeder, capsules of cilindrisch tablet, elke tablet weegt 100 gram. Het is een anorganische verbinding met de formule KCN. Deze kleurloze kristallijne verbinding is sterk oplosbaar in water. De meeste KCN wordt gebruikt in goudwinning, organische synthese en galvaniseren. We kunnen je een zeer goede score bieden KCN 99,98%. Neem contact met ons op voor meer informatie. We accepteren ook bestellingen van zeer kleine hoeveelheden voor gebruik in een laboratorium, zoals 100-1.000 Grams. Verwelkom uw bestelling Contact: lannischems15@gmail.com

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 5202 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!