Gezocht : StudentenContact zoekt vrouwelijke studenten Vraagprijs N.o.t.k.
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : StudentenContact op 2016-10-08
Woonachtig in : Utrecht - Utrecht - Nederland
Telefoonnummer :
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  klik hier
Aantal keer bekeken 469
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Beste studentes,

Bedankt voor je interesse in StudentenContact, voor ‘contact op niveau’.

Wij komen graag in contact met vrouwelijke studenten die op MBO, HBO of WO niveau studeren. Wij zoeken bij voorkeur studentes uit de provincie Utrecht. Mocht je wat verder weg wonen en/of studeren, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend te reageren.

Hebben wij verder wensen? Nee hoor, als je daadwerkelijk studeert en je bent minimaal 21 jaar, dan zien wij al aanleiding om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Wij bieden een niet alledaagse studenten bijbaan aan; gezellig op stap gaan met onze klanten. Dit zijn veelal zakenmannen die het prettig vinden om geflankeerd te worden door een leuke en spontane studente. Daarbij kan je onze klanten vergezellen naar een tal van evenementen. Dat kan een theatervoorstelling zijn, het bijwonen van een congres, een zakenreis of een gezellige en smaakvolle dinnerdate. Wij werken daarbij altijd volgens de gemaakte afspraken. Deze afspraken maken wij met de studenten alsmede met onze klanten. Je bent natuurlijk geheel vrij in je keuze van je diensten die je wilt aanbieden. Wij verplichten je tot niets en alles gaat in goed overleg met elkaar. Alle gemaakte afspraken leggen wij schriftelijk vast, zodat jij en wij weten waar je wensen en vooral je grenzen liggen. Wij houden van duidelijke afspraken.

Wij belonen je voor je inspanningen bijzonder goed. Het uurloon ligt erg hoog. Hoe hoog dat is, vertellen wij je graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Wij kunnen in deze oproep veel over onszelf en over onze werkwijze vertellen, maar bezoek eerst maar eens onze website. Dan krijg je meteen een indruk hoe wij ons presenteren. Hopelijk is die indruk goed…

Bij belangstelling zien wij graag je reactie tegemoet. Heb je vragen en/of opmerkingen; mail ons gerust, ook dat kan via onze website.

Vriendelijke groet,

StudentenContact

Bezoek onze website; http://www.StudentenContact.nl

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 30572 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!