Aangeboden : Mooie Afrikaanse grijze papegaaien VOOR GOEDKEURING Vraagprijs 00 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : oura op 2016-06-08
Woonachtig in : Leuven - Vlaams-Brabant - Belgi�
Telefoonnummer :
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  Niet vermeld
Aantal keer bekeken 283
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Met de hand grootgebracht Afrikaanse grijze papegaaien van de baby snel klaar. Al mijn baby\'s worden met de hand grootgebracht van 3wks oud en zijn allemaal super-tam en goed gebruikt handled.They aan het zijn rond kleine kinderen en gebruikt om een ​​druk huishouden. Ik en mijn vrouw met de hand achter al onze baby Greys in kleine greep, zodat een ieder krijgt veel menselijke aandacht op zeer jonge leeftijd om ervoor te zorgen dat alle papegaaien zijn volledig tam en gemakkelijk te hanteren en doen dat niet bijten ze kunnen hebben prachtige leven met hun nieuwe mama\'s en papa\'s. Alle baby\'s worden gespeend op tropische zaadmengsel en verse groenten en fruit. Ik laat alleen maar mijn baby\'s gaan naar hun nieuwe thuis als ze in staat zijn om te eten en te drinken zelfstandig en ben er zeker van dat ze klaar zijn voor de grote move.The foto\'s van de baby papegaaien bovenstaande zijn van mijn baby papegaaien niet kopiëren en plakken uit andere mensen of andere sites :-)

Alle baby\'s zullen worden verkocht met een luik certificaat en ID stalen ringen (sluit sport) op hun benen en ik te bieden 24 uur nazorg service voor totale gemoedsrust. Ik ben blij om te helpen met vragen of opmerkingen die u heeft voorafgaand aan de aankoop met betrekking tot kooien, huisvesting, voeding, dierenarts gegevens of andere zorg die u kan hebben ik zal blij zijn om te helpen.

zult u niet vinden tammer en gezellig baby\'s dan deze overal gegarandeerd ..

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 6623 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privgegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!