Gezocht : 112afvoeronstoppen Vraagprijs 0.00 Euro

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : damon op 2014-11-05
Woonachtig in : 3514 - Brabant - Nederland
Telefoonnummer : 06 11 70 75 18
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  klik hier
Aantal keer bekeken 629
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product

112afvoeronstoppen is een no-nonsense onderneming en biedt acute hulp bij riool inspectie, verstopping, riool probleem of een lekkage. Wij bieden onze diensten 24 uur per dag en 7 dagen per week aan. Onder onze services vallen rioolreiniging, rioolinspecties en rioolopsporingen. Ons werkgebied omvat geheel Midden Nederland. De apparatuur waar wij mee werken is zeer geavenceerd. Wij onstoppen onder andere met veer spiralen en/of hogedruk reiniging. Uiteraard kunnen wij ook gebreken constateren zoals lekkages, stankoverlast, wortelgroei ,verzakkingen en breuken in het rioolsysteem.

Afvoer ontstoppen Utrecht - 112afvoerontstoppen is de specialist in het ontstoppen van uw afvoer. Bel gratis: 0800-4000401 of mail info@112afvoerontstoppen.nl voor Service monteurs in en om : Amersfoort, Utrecht, Hilversum Woerden, Veenendaal, Arnhem, Zaltbommel, Almere, Lelystad

112afvoerontstoppen
Anna Aleidalaan 45
Mob. 06 11 70 75 18
3832 KT LEUSDEN


Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 23974 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!