Aangeboden : ict-stage Vraagprijs 0 Euro

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : ICT-stage op 2014-05-23
Woonachtig in : Nijmegen - Gelderland - Nederland
Telefoonnummer : 0850020203
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  klik hier
Aantal keer bekeken 807
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
www.ict-stage.com is specialist op het gebied van HBO/WO stages en HBO/WO afstudeeropdrachten. ICT-stage.com helpt jou als ICT student om de beste afstudeeropdrachten en stages te vinden door het hele land. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbieden en begeleiden van ICT stages en afstudeerplekken in het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderwijs. We hebben inmiddels honderden studenten geholpen aan een ICT stage! Onze diensten zijn altijd geheel kosteloos voor studenten. Je hoeft alleen maar te reageren op de ICT stage die voor jou interessant is, en wij zorgen dat het in orde komt. Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.ict-stage.com

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 23952 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!